FamiliekonsulentSom familiekonsulent arbejder jeg med familiestøtte til børnefamilier, hvor problematikkerne kan omhandle de konflikter der kan opstå i enhver familie i forhold til børneopdragelse, og måder at være sammen på i familien. Jeg arbejder ud fra den anerkendende og narrative tilgang, og arbejder på at familierne skal gøre mere af det som går godt.

 

Støtteperson §54Alle forældre der får anbragt et barn udenfor hjemmet, har ret til en støtteperson, der kan fungere som bl.a. en samtalepartner i en svær tid. Det er forælderen/forældrene som definerer hvad de taler med støttepersonen om. Støttepersonen er forældrenes samtalepartner,  og støttepersonen skal ikke indberette om samtalerne til kommunen. 


Besøg gerne PS foreningens hjemmeside hvis du vil vide mere om §54 støttepersoner.

 

 

SamværsopgaverJeg udfører støttede og overvågede samvær, og har haft erfaring med disse opgaver siden år 2000.
Jeg har erfaring i at afholde samvær hhv. hos den biologiske familie, eller i plejefamilien, på hospitaler, eller fængsler, og i samværslokaler.

 

Støttekontakt person til ungeJeg arbejder som støttekontaktperson med unge og har kontinuerlige forløb med unge.
Når jeg arbejder med unge, vælger jeg at den unge selv er med til at definere problemet og definere hvilke problematikker der skal arbejdes med, dette for at skabe mulighed for en ligeværdig relation mellem mig, som kontaktperson, og den unge.


De unge kan være mellem 12 – 20 år.


Opgaverne kunne eksempelvis være støtte i forhold til skolen, i forhold til familien og social støtte i forhold til venner.

 

 

ObservationsopgaverDesuden udfører jeg observationsopgaver af forskellige slags.

 

Vidste du at..

..§54 støtteperson er et tilbud, som forældrene til anbragte børn frit kan vælge.

..at forældre selv kan vælge den konkrete støtteperson.

..at støttepersonen er uafhængig af forvaltningen og ikke indberetter til kommunen.